Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2006, 22:03   #3495
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

Wchodzę sobie dzisiaj na tibie po szkole, jak codziennie po szkole wchodze do jaskini żółwi na -2 piętro(akurat ~~~~ Mike leavowal) <- nie pamietam nicku,
Noi jak juz se 10 minut expie wpada Asen Yokar.. Na początku mówi że on czeka na tą jaskinie już od godziny.. Ja w końcu mu wytłumaczyłem (spokojnie) że ja byłem pierwszy w tej cave bez względu na to ile on na nią czekał.. nie było nigdzie zapisane że on przychodzi po Mike.. noi pod koniec rozmowy do mnie tekst: Ale ty chuj jesteś..
Dobra zostawiłem to bez komentarza.. Ale zaraz później sie okazuje, że Na guild chacie swojei gildii wypisuje teksty typu: Kacperka to dziwka jebana czy s*****el(nie pamiętam jak to było żeby nie było że zmyślam) (... noi Później się dowiedziałem że pan Asen Yokar ma już nawet plan jak mnie zaje*** noi że ja padne ze jestem dziwka jebana i ze zbierze na mnie jakihs kolegów i mnie ujebią.. Hmmm.. powiem tak.. Dawerg jednak wyszło na twoje.. miałeś racje co do niego.. nie wiem dlaczego go broniłem.. wydawal mi sie bardzo spoko ale okazuje się że to poprostu jest jakieś młode dziecko, myślę tak bo ja do niego mówiłem spokojnie, byłem pierwszy na cave.. on zaczyna mnie wyzywać od dziwek a pozniej opowiada kazdemu ze padne-.- mysle ze to poprostu jest jakis bachor..

Sorry za błędy i przekleństwa.. Noi mam nadzieje że chociaż niektórym wyjawiłem prawde na temat tej osoby-.-
Ja też myslalem ze jest spoko.. ehh i tak to jest.. polak wbija 60 lvl+ i zaczyna sie kozaczyc .. I jak my mamy podbic silvere ^^
mozecie skomen towac to co tu napisałem obojętnie co o tym myslicie bo ciekawi mnie wasza opinia na ten temat
PZDR

Ostatnio edytowany przez Kacperka - 09-12-2006 o 12:21.
Kacperka jest offline