Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Egeenetoo123
Heh mnie tez wczoraj zaczeli namiatac  tylko ze na dworcach jak sobie spokojnie lootowalem bast skirty z Dink Armie  ja tu sobie leje te smieszne dworci a tu wpada Cuddlesnooze i jacys tam i mnie leja ucieklem kolo staku i tam mnie trapli ale potem cos im nie wyszlo i zdolalem uciec na ship 
Potem napisalem do Nuskeia ze czemu mnie lali skoro jestem free on powiedzial ze oddadza mi to co stracilem i ze jak nstp razem mnie zaatakuja wyleca z guildi (Yhy -.^)
Poprostu brak slow na to, chyba mnie lali w tym samym czasie co ciebie ubili  bo jak polecialem do ank to Toxo ze skullem latal ^.- 
|
nie wyleca, nuskei chce dobrze ale nie ma sily przebicia :/
toxo doalczyl znow do lithium i co gdzie tu nasz "fair duel" gadalem z nim i sie pytam co z naszym solo a on na to "come and try me" no i gadka szmatka na tematy w stylu ze jak napadne membersa lithium tom nie dobija a bylo ich z 10+ on line etc, a on na to ze nie potrzebuje nikogo zebym nei zabic, a gildia jest po to zeby go wspierac, no to ja na to po co maja go wspierac jak nikogo nie potrzebuje zeby mni zabiic, i to bylo tyle tematu. ktos ma cos do dodania na temat mastaha toxo? ^.-
edit:
looknalem ten filmik, koels nikt ci nie mowil ze port hope tez istnieje? na luzie bys tam zwial... w ogole 80 uhow na knighcie? porazka, i te texty "nice ue" szanowalbys sie troche -.-