Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noname18
Każdy ma wolna rękę, i nikt niepowinien się wypowiadac. Powiedz mi do czego zmierzasz? Oni widocznie wolą walczyc w sojuszu z Fire, niż z Hurricane, i wcale sie im niedziwie. Wielu ludzi twierdziło i sam to popieram, że polak dla polaka tak samo wredny byc potrafi, jak i obcakrajowiec, albo i nawet gorzej.
|
Ej no sory ale gdyby ktos z mojej ekipy na jakims melanzu mowil mi ze mnie nie nawidzi, smial sie z mojej narodowosci to napewno bym nie siedzial jak gdyby nigdy nic udajac ze nic nie slysze, a to wszystko tylko po to zeby wciaz pic browar. To byl taki przyklad, bo tak to mniej wiecej wyglada u nich:/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gumball
Z hurri z 4-5 osob maja umnie szacunek a reszte to dupowlazy ktozy mysli ze jak dojda do hurri i jak wygraja to beda mogli robic co chca a tu sie okazalo ze fire wygrywa a ma duzo mniej osob a kasy nie maja zeby sie wykupic
|
To pierwsze to zgadam sie z przedmowca, po drugie to kto tam jest dupowlazem? Kto tam myslal ze jak dojdzie do wladzy to beda robic co chca? Jakis dowod? jakis screen? jakis film ktory to przedstawia? niee? nic? no popatrz..