Zrehostowałem 3 najlepsze filmy WMV/AVI na moim serwerze
www.tibicam.superhost.pl 
1 z Tibii:
"Toxic Fire" (~80 MB - wysoka jakość, duużo akcji najlepszych graczy z Tibii) najlepszy film z Tibii jaki istnieje. O filmie:
-
Bogowie PvP w akcji (sam "Vateriel")
-Gildia
"Unit" w akcji (to samo co wyzej

)
-musicie to sciagnac, zeby zobaczyc co to jest
Szwedzkie lacze i boskie PvP (w jednym ujeciu w 4 osoby odpychaja goscia tak szybko, ze sam nie moze sie ruszyc, bo zanim on wcisnie strzalke to jest odepchniety po skosie i nie moze sie ruszyc, oni go odpychaja i wala sd na zmiane 0o )
-
stare masslogi (tzn. 3 osoby wystarcza, zeby walnac 5 UE i zdjac knighta ktory ma UH bota i stoi 2 pola od drzwi [otwartych] od swojego domu o0, a nie 20 osob jak teraz)
-wspaniale akcje (ropowanie gosci przez kratke w podlodze i walenie comb, ostatnio bardzo popularne obok parchmenta, oni tez tam to robia) i doskonaly montaz
2 z Tibii:
"Endless Shine the killing" (~85 MB - wysoka jakość) - drugi najlepszy film z Tibii jaki widziałem. O filmie:
-Niezły montaż i efekty niespotykane w innych filmach.
-Muzyka doskonale pasuje do filmu!
-wysoka jakosc nagrania (glownie dzieki podwyzszeniu kontrastu

)
3 z Tibii:
"Wanyn" (~75 MB - wysoka jakosc) - zycie gracza Wanyn'a

Film o:
-tym jak robil 100+ lvl
-
questy SOLO
-stworzyl wlasna gildie kiedy wyrzucono go z gildi rzadzacej serverem
-o tym jak jego gildia przejela wladze na serverze
4 z Quake ]I[ :
"Q3A The Badge 3.0" (~165MB - jakosc jak DVD - 6:26 min) - najlepszy film z gry jaki kiedykolwiek widziałem.
Może filmy zajmują dużo miejsca i osoby z Neo256 beda go sciagac okolo godziny to warto. Co do tego filmu:
-
akcje z m.in. QuakeCon 2002 (mistrzostwa swiata 2002 Q3?)
-
zrobiony przez 2 zawodowych montazystow, a nie jakis poczatkujacych
-
film 30 klatek/sekunda 640x480 bez kompresji prawie
-potezny sprzet przez co mozna obejrzec efekty bullet time (film leci z 30 klatkami/s, a nagrany byl np. w 120klatek/s o0 - 4 razy wolniej)
-
muzyke (chyba, muzyka leci jakby ja ktos ukladal do gotowego filmu, a nie film do muzyki, jak to jest zwykle w filmach z Tibii) wykorzystana w tym filmie ulozyl sam
Danny Elfman (tworzyl muzyke do superprodukcji Hollywood

)
-
rozkreccie glosniki, a pod koniec filmu moze wam sie zachciec płakac widzac jak gosc skacze po zamku

(choc nic oprocz muzyki nie jest wzruszajace w tamtej scenie o0 )
Wszystkie te filmy jak i inne ktore mozna pobrac z
www.tibicam.superhost.pl mozna kupic przez Allegro i otrzymac poczta za mala oplata (~10 zl z wysylka za 4,5 gb filmow z Tibii - .rec i *****). Priv MSG me to wystawie aukcje

Czekam na komentarze na temat filmów.
Filmy NIE MOJEGO AUTORSTWA!