Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2004, 20:28   #5
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mepoduz
Gralem na trimerze muj level 31 sorc 40 m lev nie opacalo sie chodzic na dragi bo dragon shield kosztuje z 6k ja na uhy i na hmm i sd wydam wiecej niz to wypadnie potem zrobilem woja na trimerce level 27 skile 51\49 5 m lev jakis brazuk sie do mnie do czepil to zmienilem server gram na azurze name mepoduz wczoraj bronilem mojego menza przed 29 maga z redskulem red skula zabilem ale przyszedl 38 sorc tez go zabilem i przyszedl 67 roal paladin i padlem ale zdonzylem wrzystko showadz to gh i teraz nieche mi sie odrabiac skili itp ile mozna w ta gre sie gra z rozumem a nie dla dzieci ta gra powina byc od 18 lat bo w ta gre trzeba myslec co sie robi mam sporo doswiatczenia w grze bylem na dl ,<< gs , magiem !!>> ds, dwarf guardy , bk. ale teraz juz z tym skoncze na zawsze z ta gra znam wile taktyk na graczy i na potworki zawsze moge komus doradzic jak trenic albo cos mam tez male doswiatczenia granie palkiem bylem palkiem na dl <<<bende gral w tibie jak zaloza polski server brazylja mnie denerwuje <<ale pamientajcie myslcie w tej grze jak gracie bo chyba wam sie nieche zmieniac servera przez gupich brazukuw

czuje ze dobrze to napisalem
Cóż,nie powinieneś zakładac sondy, to od Ciebie zależy czy grać w tibie, kierując się opiniom innych ludzi, daleko nie zajdziesz, doświadczeni ludzie,potrafią sami podjąć decyzje,chociaż mam tylko 13 lat, potrafie to zauważyć, barts może maił, a może nei miał racji, doświadczeni ludzie niekoniecznie są doswiadczeni odrazu po 18 latach, czasami się zdarza, że doświadczony koleś jest juz po 30, ale zdarza się że i po 15, coż dość tych pouczeń życiowych , ujmę to krótko:
Jeżeli podjołeś decyczje, że chesz dalej grać - świetnie,
Jeżeli podjołeś decyzje, że juz nie będziesz grał - raczej nikt nie będzie płakał

Pozdrawiam