Zobacz pojedynczy post
stary 10-12-2006, 22:58   #589
d4rqu
Zbanowany

Data dołączenia: 28 11 2006

Domyślny Nie ma najlepszej profesji:)

Śmieszy mnie ten cały temat która profesja jest najlepsza. Większość osób twierdzy, że sorcerer jest najlepszy bo ma najmocniejszy atak i jest najlepszy do pk. Jeżeli uważacie, że najlepsza profesja to ta która jest najlepsza do pk to powodzenia. Nie można jednoznaczenie powiedzieć która profesja jest najlepsza, każdy ma swój typ. Np. ja najbardziej lubie grać knightem. Przy palu bardzo denerwujące są speary i skillowanie Druida traktuje głownie jako run makera, chociaż dobrze się nim gra, jedynie brakuje czarów offensywnych. Sorcer to typowo ofensywna profesja. Dużo dzieci pk, tylko marzy żeby kupić kilka sd i na pierwsze łowy zabić jakiegos knighta na afk Ale powiedzcie mi dlaczego mój kolega sorc cały czas mnie prosi, żebym knightem mu bloknał jakiegoś potwora? Sam nie umie sobie radzić? Tu jest właśnie sedno sprawy, sorcer na niższych poziomach musi błagać ekipe o pomoc bo sam dupa Powyżej 100lv to możliwe, że expi najszybciej i zdobywa level, ale czy to oznacza, że jest najlepszą profesją? Oglądałem 3 filmy z anhilatora i na wszystkich trzech tylko knight przeżył, wszystkie inne profesje zginęły. Knight może słaby w ataku ale dobił jednego demona, a drugiego sam ubił, bo sorc, druid i pal dedli Nie twierdze, że knight to najlepsza profesja, bo do pk nie jest i powyżej 100lv nie expi się na nim najszybciej. Po prostu mi najlepiej się nim gra Na niższym levelu kupowanie broni, armoru, shieldu Jeden lubi knighta drugi sorca i nie ma czegoś takiego jak najlepsza profesja AMEN

Ostatnio edytowany przez d4rqu - 10-12-2006 o 23:01.
d4rqu jest offline