Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2006, 13:32   #590
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Śmieszy mnie ten cały temat która profesja jest najlepsza.
Ja tu nic śmiesznego nie widzę, ale w sumie mam wypaczone poczucie humoru, więc nieważne.
Cytuj:
Większość osób twierdzy, że sorcerer jest najlepszy bo ma najmocniejszy atak i jest najlepszy do pk.
No i ta większość ma rację. Jeśli mamy wyekwipowanie (co prawda łatwiej o ekwipunek dla knighta do pk, ale to odrębna kwestia) sorc jest najlepszy przez swoje ofensywne spontany, które dają mu przewagę nad innymi profesjami.
Cytuj:
Jeżeli uważacie, że najlepsza profesja to ta która jest najlepsza do pk to powodzenia.
Jeśli kogoś w tej grze najbardziej bawi pvp to nie widzę w tym nic zdrożnego.
Cytuj:
Nie można jednoznaczenie powiedzieć która profesja jest najlepsza, każdy ma swój typ.
Według mnie można, ale pod różnymi kątami.
Cytuj:
Przy palu bardzo denerwujące są speary i skillowanie
Ale pal nie musi praktycznie trenować.
Cytuj:
Druida traktuje głownie jako run makera
Proponuję wrócić ze średniowiecza w nasze czasy. Dobrze ci to zrobi.
Cytuj:
. Dużo dzieci pk, tylko marzy żeby kupić kilka sd i na pierwsze łowy zabić jakiegos knighta na afk
A dużo tzw "dzieci pk" po prostu widzi potencjał sorca leżący w spontanach i umieją to wykorzystać. A zabijanie knightów na afku to fajna zabawa, tak btw.
Cytuj:
Ale powiedzcie mi dlaczego mój kolega sorc cały czas mnie prosi, żebym knightem mu bloknał jakiegoś potwora? Sam nie umie sobie radzić?
No nie umie. Niezaradnego masz kolegę, ale to nie świadczy o wszystkich osobach grających sorcami.
Cytuj:
Tu jest właśnie sedno sprawy, sorcer na niższych poziomach musi błagać ekipe o pomoc bo sam dupa
Ty jesteś dupa. Wbiłem 40 lvl nie prosząc nikogo o blokowanie niczego i mam zamiar grać tak jeszcze dłużej. Nie wiem, skąd taka poroniona teoria ci do łba przyszła.
Cytuj:
Oglądałem 3 filmy z anhilatora i na wszystkich trzech tylko knight przeżył, wszystkie inne profesje zginęły.
Niemożliwe. To po prostu niebywałe, żeby knight mający 3x więcej hp od sorca i o 1/3 więcej od palka przeżył ataki 6 demonów podczas gdy oni nie.
Cytuj:
AMEN
I chwała Bogu, bo bredzisz jak potłuczony.
ripper jest offline