Cytuj:
Śmieszy mnie ten cały temat która profesja jest najlepsza.
|
Ja tu nic śmiesznego nie widzę, ale w sumie mam wypaczone poczucie humoru, więc nieważne.
Cytuj:
Większość osób twierdzy, że sorcerer jest najlepszy bo ma najmocniejszy atak i jest najlepszy do pk.
|
No i ta większość ma rację. Jeśli mamy wyekwipowanie (co prawda łatwiej o ekwipunek dla knighta do pk, ale to odrębna kwestia) sorc jest najlepszy przez swoje ofensywne spontany, które dają mu przewagę nad innymi profesjami.
Cytuj:
Jeżeli uważacie, że najlepsza profesja to ta która jest najlepsza do pk to powodzenia.
|
Jeśli kogoś w tej grze najbardziej bawi pvp to nie widzę w tym nic zdrożnego.
Cytuj:
Nie można jednoznaczenie powiedzieć która profesja jest najlepsza, każdy ma swój typ.
|
Według mnie można, ale pod różnymi kątami.
Cytuj:
Przy palu bardzo denerwujące są speary i skillowanie
|
Ale pal nie musi praktycznie trenować.
Cytuj:
Druida traktuje głownie jako run makera
|
Proponuję wrócić ze średniowiecza w nasze czasy. Dobrze ci to zrobi.
Cytuj:
. Dużo dzieci pk, tylko marzy żeby kupić kilka sd i na pierwsze łowy zabić jakiegos knighta na afk
|
A dużo tzw "dzieci pk" po prostu widzi potencjał sorca leżący w spontanach i umieją to wykorzystać. A zabijanie knightów na afku to fajna zabawa, tak btw.
Cytuj:
Ale powiedzcie mi dlaczego mój kolega sorc cały czas mnie prosi, żebym knightem mu bloknał jakiegoś potwora? Sam nie umie sobie radzić?
|
No nie umie. Niezaradnego masz kolegę, ale to nie świadczy o wszystkich osobach grających sorcami.
Cytuj:
Tu jest właśnie sedno sprawy, sorcer na niższych poziomach musi błagać ekipe o pomoc bo sam dupa
|
Ty jesteś dupa. Wbiłem 40 lvl nie prosząc nikogo o blokowanie niczego i mam zamiar grać tak jeszcze dłużej. Nie wiem, skąd taka poroniona teoria ci do łba przyszła.
Cytuj:
Oglądałem 3 filmy z anhilatora i na wszystkich trzech tylko knight przeżył, wszystkie inne profesje zginęły.
|
Niemożliwe. To po prostu niebywałe, żeby knight mający 3x więcej hp od sorca i o 1/3 więcej od palka przeżył ataki 6 demonów podczas gdy oni nie.
I chwała Bogu, bo bredzisz jak potłuczony.