Jak już mówiłem wczesniej.. jakis tydzien temu... mam pewien pomysł :> No więc tak se pomyślałem że nie długo mam urodziny( w następny poniedziałek) noi ze tu w nor to nawet nie bede mial z kim ich spędzić.. Później wpadłem na pomysł że można by był w tibii wyprawić, co od nie dawna modne u nas jest.. ale zaraz pozniej przyszla mi mysl ze all się będą napier*** i się skończy na nudzie albo jakiejs klutni.. zaraz zrezygnowalem..
na drugi dzien tak se gadałem z pulpetem i wspominalismy stare czasy, az w koncu doszlismy do tego jak gralismy w pilke nozna przed guild housem moonchildren..
I w związku z tym wymyśliłem sobie, że w ramach urodzin chciałbym zorganizować TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ
Plan mam taki:
All co chcieli by wziąść udział piszą do mnie(zapraszam all), i ja robie w paincie(dzien przed urodzinami) ładną tabelke

i wpisuje nicki tam gdzie trzeba... Noi każdy uczestnik turnieju płaci po 1k za pierwsze miejsce wygranemu(nagroda może być nice jesli zagra tak z 10 osób.. (10k nie chodzi piechotą)
Noi teraz zasady...
oto moja propozycja(kazdy moze sie wypowiedziec az w koncu ustalimy 1 najlepszy uklad zasad)
No więc tak.. Gra będzie 1 vs 1 or 2 vs 2 (do ustalenia przez all) piłke będzie można przesówać o 1 lub 2 kratki( do ustalenia przez all ), Nie będziemy mieli party chyba, że po turnieju żeby nie było zamieszania i głupoty, strzelać można z 3 kratek do bramki( do ustalenia przez all)
Noi każdy z was może coś dodać.. Urodziny będą organizowane w poniedziałek (co do godziny all sie dogadamy) Tylko nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. myślałem że senja ale tam nie wiem czy uda nam sie zabrac pilke.. jak nie to tez myslalem o "nad guildhousem moonchildren" sam nie wiem ktory to dobry pomysl.. mozecie podawac swoje..
wszystko co do zasad moze uledz zmianie... to są tylko moje propozycje.. noi napiszcie co myslicie o tym turnieju.. jesli uznacie go za glupi pomysl to automatycznie go skasuje..
Ostatnio zaczynam pisać dłuższe posty

rox
pzdr and czekam na odpowiedzi bo do tego jeszce tydzien czasu

Mówcie o tym all co nie wchodzą na to forum, bo im wiecej osob tym lepiej ( tak mysle )