Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorment
(..) knightem na 17 levelu skille 49/47 Serpent Sword Beholder Shield Plate armor plate legs steel helmet butki  szaliczek zabijam solo minotaur guardy bez problemu wiekszego (...)
|
co rozumiesz przez "bez problemu wiekszego" ? ja majac 20 level tam nie chodze pierona ze skillami 50/49... jak mi guard zaaplikowal klepe za 76 hp to zmieklem... fakt faktem sorcem na 10 levie sklepalem dziada, ale zuzylem hmmy i exury...
wniosek:
na takim levie i z takimi skillami jest to malo oplacalne, poniewaz zchodzi za duzo hp na jednego... czesto gesto w piramidzie na darashii debile luruja pod wejscie kilka minoskow... ostatnio czyli w sobote wchodze magiem i patrze minosek. zaaplikowalem gfb i zchodze na dol... co mi sie pojawilo? "u r ded..." wczesniej wyszedl koles i zlurowal 4 guardy i kilka zwyklych minoskow... sorc mial 200hp, 120 many i mana shielda i zginol w 1 turze... poszedl w pierony d-hammer i caly bp gfb... i najgorsze ze poszlo 1,3k expa... nei wiem kiedy to odexpie
edit: lejac najtem mialem dokladnie takie same graty jak ty oprocz szalika, ale sadze ze szaliczek nie daje ac=100...