Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2006, 18:05   #268
ValrasiaN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 154
Skille: 102
Poziom mag.: 23
Domyślny Nie rozśmieszaj mnie..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hythe Pokaż post
W ciagu mojej kariery na nepterze czyt. ok. 1.5 miecha czynnej gry, mialem ok 30-50 huntow, placic mialem masakryczne ceny np. 500k, kazdy hunt sie konczym sie w ten sam sposob (na br logowal sie next owner i nic nie wiedzial). Najbardziej smieszyly mnie aukcje, gdy wpadalo z 5-8 br na moj tomb i chcieli mnie ujebac, nie potafiac bloknac mnie w korytarzu o szerokosci 2 kratek :|, alb np. 80lv pall, ktoremu szkoda walic we mnie sdkami. Ogolnie neptera to jedna wielka komedia, nigdy nie bylo ludzi, ktorzy mogliby naprawic ten serw, moze gdyby nas (edoc'silow i mnie ;p) byloby troche wiecej i gralisbysmy to cos by sie z tym zrobilo, a teraz dla polakow na nepterze sa 2 wyjscia.
1. lizac dupe br, tak jak to robi obecny best polack - podkreslam polack NIE polak.
2. Opuscic server i nie meczyc sie wiecej z idiotami.
Powiem ci kutasku, "podkreślam" kutasku, żebyś tak nie cwaniaczył. Twoje wyjścia są godne pożałowania, chociaż wiem, że jesteś może zbyt ciemny, aby wymyślić coś bardziej konstruktywnego.. Jeśli mnie nie znasz to po huj się czepiasz, ja nidgy nie miałem na nepcie pro, nie mam i nie zamierzam mieć.

Ciekawe, śmiem wątpic w twoje pierdolenie, że tylko ty i edoc'silowie, którzy odeszli z neptery mogą coś zmienić..
ValrasiaN jest offline   Odpowiedz z Cytatem