Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2006, 18:22   #3549
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor Pokaż post
Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^

Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat a więc.
Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? Opowiem wam pewną historie która miała miejsce w piątek ten piątek.

Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji
ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały.
Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy.
Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami on poszedł na tramwaj. Po jakiś 3 godzinach dowiedziałem się że Dawid zabrał swoje akcesoria z GKS i ruszył pijany na Chorzów. Pobił jakiegoś synka z Chorzowa... Więcej już wole nie pisać .

Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol?

Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić
Vóde mieszać z pepsi HAUAHAUAAHHA noob.... weź sie naucz spożywac napoje %%% a dopiero później o nich rozmawiaj u mnie to nic nowego co weekend ostry melanż : ))) niedlugo moje urodziny a pozniej sylwek bedzie sie dzialo ofc
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY
Holu jest offline