Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2006, 18:59   #19
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skurka Pokaż post
@Gesior
1. Którą opcję z superhost.pl wykupiłeś?

Od siebie zaproponowałbym abyś dorzucił jeszcze następujące filmiki wmv:
- Annihilator Astronis-a (nie mam!)
- Coronel Bornegio (mam)

Jeżeli będzie cię interesował któryś to daj znać, mam obydwa na dysku.
@1 - ten najwiekszy - 50GB transferu i 30GB na dysku (na dysku mam zajete 500MB, a transferu zjedliscie 49.2GB!!!) o0 Zablokowane sciaganie. Bede musial negocjowac co do ceny transferu.. puki co mam kase i grudzien oplace jeszcze, ale skad kase za miesiac wezme? Moze juz zdarze przygotowac wszystkie skrypty dzieki czemu bedziecie mogli zalozyc prywatne konta i wplacac drobne oplaty (3-5 zl jednorazowo, a potem mozecie rozdzielac miedzy uslugi) za uslugi (hostowanie waszych filmów .rec (za podswietlenie na liscie) / ***** (za miejsce i transfer).
90% filmow ktore wymieniliscie mam na dysku (~2.5G, ale serwis mial byc glownie o filmach TibiCam xD , a Wy caly transfer wykorzystaliscie i musialem zablokowac sciaganie!
Puki co nie dziala sciaganie, jedynie mozna wejsc na www.tibicam.superhost.pl i sciagac/wgrywac tam filmy .rec do 6 MB, ale zaraz tez padnie (klikajac w "upl" lub "rec" - zeby wejsc na odpowiednie podstrony)
Jak tylko dogadam sie co do cen transferu to bede hostowal kolejne filmy.
Aaaa... i od tej pory trzeba bedzie najprawdopodobniej wchodzic przez link na moja strone, a nie klikasz i sie sciaga. W ten sposob sprobuje ograniczyc sciaganie dla innych stron niz oficjalne serwisy (i mniej oficjalne).

//narazie koncze, wychodze na rowerek, jak wroce do dokoncze pisanie tego posta
EDIT:
Toxic_Fire ~160 razy
Endless_Shine_the_killing ~90 razy
Wanyn ~80 razy
Def_Life ~87 razy
Q3A-The-Badge-3.0 ~30 razy
na strone www.tibicam.superhost.pl weszliscie 265 razy (a narazie tam jest tylko wersja beta ) sprobuje ukonczyc strone na nowy rok Na gotowej stronie bedzie:
-zaawansowana wyszukiwarka (szukanie osob zabitych (wedlug name) na filmach, wystepujacych (wedlug name), od lvl krecacego/wystepujacego, do lvl krecacego/wystepujacego, wersji tibii, swiata w tibii, daty dodania)
-filmy z Quest Spoilingiem beda specjalnie oznaczone
-film sprawdzone (przez adminow/moderatorow) co do poprawnosci opisu danego na stronie beda podswietlone na zielono, zbanowane lub uznane za niezgodne z zasadami serwisu beda blokowane (podswietlenie czerwone)/usuwane, listy filmow (***** i .rec) beda zdecydowanie bardziej przejrzyste, na zolto beda filmy promowane przez sponsorow/serwis
-beda do wyboru rozne wyglady strony - po zmianie beda sie zmieniac kolory strony, tabel, napisow i filmow, bedzie inne logo i przycisiki na stronie (ustawienia beda zapisywane w profilu zalogowanego uzytkownika, a u niezalogowanych w plikach cookie, przez co nawet osoby bez konta beda mogly miec wlasne ustawienia)
-logowanie, zapisywanie ustawien osobistych (np. mozna bedzie ustawic jakie informacje maja byc wyswietlane na temat filmow w tabelach np. tylko tytul filmu, rozmiar w kB i osoba krecaca, jesli tak ustawisz
-strona w 2 jezykach Polski/Angielski (zapisywane w ustawieniach zalogowanego uzytkownika i plikach cookie dla niezalogowanych), moze w przyszlosci bedzie wiecej wersji jesli znajda sie tlumacze..

To tyle narazie co do planow

Poszlo 60 z 50 GB transferu o0

Ostatnio edytowany przez Gesior - 12-12-2006 o 09:56.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem