Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2004, 22:04   #14
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

W Testamencie napisane jest, że bóg stworzył ludzi tylko dla tego, że kiedyś ludzie nie mieli pojęcia o ewolucji itd. Poprostu gdyby Biblia napisana była dzisiaj była by inna. Ja pogodziłem te 2 fakty - naukowy i biblijny i znalazłem rozwiązanie - bóg stworzył życie na ziemi by wyewulowało i by przy tej ewolucij powstał człowiek. Jestem ochszczony i wierzę w Boga głównie dla tego, że zawsze gdy się do niego o coś modlę a jest realne, ale czasami trudno dostępne to zawsze się spełnia. Nie modlę się tylko o oceny w szkole - to już tylko ode mnie zależy czy będę się dobrze uczył czy też nie. Do kościoła chodze bardziej dla tego, że każą mi tam chodzić rodzice, ale myślę, że gdyby mi przestali kazać to i tak co jakiś czas bym do niego chodził.
Mam rade dla tych którzy się modlą - módlcie się dłużej i jak by rozmawiajcie z tym na górze (BOGIEM). Od kiedy zaczelem się tak modlic to moje prośby zaczely się spelniać. Co do TheNatoorata - weź mi nie nazywaj Gatesa bogiem bo cie pozwe o tworzenie jakiś sekt ;). Gates rozkręcił te firme (nie bede mowil jaka zeby nie robic reklamy) tylko dla tego, że zaczol gdy branza przemyslu komputerowego - w tym przypadku programistycznego sie rozwijala. No i fakt - mial troche oleju w glowie i mysle, ze bardziej zna sie na marketingu niz na programowaniu.
No i chciałbym powiedzieć, że Windows jest najbardziej dupnym systemem operacyjnym jaki znam, (z tych niby leprzych) a uważany jest on za system dobry chyba tylko dla tego, że wszyscy go mają, na niego w większości są robione gry (dla tego ze wszyscy go mają) no i może jeszcze tylko dla tego, że Gates stosuje chwyty po niżej pasa - monopolista zasrany. Można jeszcze dopowiedzieć, że gdybym miał więcej miejsca na dysku zrobił bym sobie 2 partycje i zostawił bym sobie windowsa tylko dla tego, że rodzice mogli byt na nim użędować. No ... może jeszcze dla tego, że mógł bym sobie co jakiś czas pogierczyć w jakąś grę na wina ;(.
Jak widać przy takim temacie można poruszyć inne wątki niż chrześcijaństwo ;D.