Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos
@up :wyjdz plx, tymi swoimi postami jakoś działasz mi na nerwy ~.~ lepiej sobie przypomnij jakie pierdoły pisałeś na początku tego topica, a nie twardziela udajesz nygusie.n/c
@topic :Heh , błagam no more fotek ... Jak zobaczyłem ima~ to sie nie dziwie że siedzi 20h przed kompem.. No jeszcze te zdjęcia.. Policja h*je itd. że niby twardziele są, nienawidzą policji, to pewnie o was w TV mówią że rzeźnia w gdańsku na meczu była.. Nie no rispekt dla was ziomale...( to jest odnośnie tych osób ze zdjęć które vortex dał).
|
Wydaje mi sie ze nawet polowa z nich nie widziala meczu z blizej niz w TV no coz mamusia im pewnie nie pozwala bo jeszcze by ich tam posklepywali tak bardzo sie lubial zwidek/imargam polewac z nas a tu sie okazuje ze on sam wyglada jak idz stad i nie pokazuj sie wiecej zdjecia Zwidka nie mam dokladnie wiec go nie ujawnie albo podobno niezla kluska z niego jest wiec reszty mozna sie domyslic ze zbyt przystojniaka to on nie jest ale wielki i walczeny w tibi nistety jest pozdro dla tego HOJRAKA pewnie zadyma to twoje drugie imie.
I z was tacy kibice wypasni ze jak was Zapraszal Fenix do wroc na mecz to nie nie przyjedziemy bo cos tam cos tam zawsze wymowka sie znalazla a tu wielcy kibice sa hmmm niezle;]