W wielkim skupieniu przeczytalem wszystkie posty i chciałbym dodać coś od siebie:
Samera jest moim pierwszym serwerem i jedynym jak na razie (mam chary na innych ale nie gram prawie nimi) poznałem Tu wiele sympatycznych osób w tym najwięcej polaków, ale nie tylko i muszę powiedzieć że atmosfera jest super aczkolwiek narazie mam za niski level by mieć jakiekolwiek problemy z huntowaniem przez br. hlv. Przyznam,że jako osoba ceniąca spokój z 3-4 razy musiałem odpuścić jakiemus nobkowi z br.,bo pisał do mnie jego pro że mam respa zostawić ale po za tym zawsze było ok. Z przykrością muszę tu dodać, że w mojej opini to sami polacy stwarzają najwięcej problemów bowiem kilkanaście razy zdażyła mi sie historia w której jakiś lowlev. Polak wpadał na respa i rzucał mięsem nie mając pojęcia że ja też jestem Pl i rozumiem co do mnie mówi.I pamiętam,że zawsze wtedy sobie myslałem,że jakbym był brazolem to bym nie miał dobrago zdania o polakach. Zresztą wydaje mi się że głównie przez tego typu problemy Azakiel rozwiązała Pink Party.Miała dość problemów z noobami... Więc tak sobie myslę że najpierw sami powiniśmy byc ok a później wymagać tego od innych w stosunku do nas. Ponadto uważam że tylko będąc normalnymi i otwartymi ludźmi mamy szanse spokojnie grać na samerze,tym bardziej,że są osoby które się z tzw.elitą samery dogadują i spokojnie sobie grają. (patrz Azakiel,Pepko i inni).Ja sam często rozmawiam z brazylijczykami na podobnym mi poziomie tak max.do 70 levela i smiejemy się czy to z siatkarzy naszych ostatnio czy innych spraw które wynikaja w trakcie gry, mało tego ostatnio nawet ganiamy wspólnie PK-ów i jest ok. Fakt czasem wkurza mnie to,że angielski w ich wykonaniu jest mało zrozumiały ale mam świadomość,że mój również nie jest doskonały.

Cieszę się ostatnio że kilku polaków jak Pepko,czy inni znowu wrócili, poza tym mamy nową guildie How High w której panuje super wesoła atmosfera i od razu w tym miejscu chciałbym pozdrowić wszystkich chłopaków.Oczywistym jest dla mnie,że zawsze bedą jakieś problemy ale po to mamy inteligencję by z niej korzystać i naturalnie: zawsze znajdzie się ktoś z drugiej strony kto jej nie ma ale zawsze trzeba spróbować rozmowy,no a jak nie pomaga cóż zawsze miejcie pod ręką skile,uhy i sdki

. Być może kiedyś zmienie zdanie na temat Samery ale narazie nie jest aż tak źle, da się grać.Bardziej martwi mnie starcony czas na grę ale jak to mówią w 4fun Tv ;Nie bawisz się - Nie Żyjesz !!!
Pozdrowienia for all friends on samera:
Skora Wielki - zakładaj postać dla Natalki
Azakiel - może kiedyś wróci Pink Party?
Biziz - dasz radę na maturce

trzymam kciuki
Pepko i Siano - Śląsk rulezzz

kiedy anihilator?
Knight Asis - Hail How High !!!
Shakur Pantera - we back

Goldi Makavelli - go go lev up stary

Wielki Bawół - no własnie co z Piotrkiem ?
Vilgefortz Moravov - wracaj stary jest oki
new Siano Stox - zawsze jest jakaś szansa - musisz próbować się dogadać...
Bartek Zary twoj żarcik sprawil ze umarłem prawie ze smiechu
Wielki Dziku...
Pubos Kajer...
Lord Zdan`ek... all How High team !!!
Best pozdro dla moich sdków wierze w was chłopaki

Ps.No i najważniejsz nareszcie mam kogo rookwać

niestey robię to z całą Samerą bo ganiają ich już chyba wszyscy ale jak kiedyś zobaczycie: Bu'Neka,Xumpica,Tio'Blanke no think just kill