Jak zwykle CIPSoft zaplanował mnóstwo zabawy... zanim ujrzysz cudowny napisz "Too much players... you are 30th" musisz przejść kilka prób (Connecting time out" / "Write your account number again (1000x)" etc.). Następnie gdy ujrzysz cudowną kolejkę do server'a pomyślisz sobie "to już koniec, jestem w (przysłowiowym) domu"...

ale NIE! średnio co jakieś 15 min będzie ci się pokazywał komunikat "Connecting time out", spoko bez nerwów też tak miałem wystarczy nacisnąć "OK" i jedziemy dalej... do momentu... gdy jesteśmy pierwsi na liście oczekujących... ze zwykłej sekundy robi się minuta... z minuty robi się godzina... (itd. itd.) (myślicie że to koniec? dacie "OK" i wbijecie? Nic bardziej mylnego). Tibia to gra pełna przygód, komunikatów "Proszę czekać", naciśnij "OK" (trochę odszedłem od głównego wątku

). Tak więc gdy będziecie pierwsi na liście, czeka was "Próba wytrzymałości" co chwilowego naciskania guzika, myślenia, chwila nieuwagi i już musicie zaczynać od nowa, morderczą walkę o dominacje w kolejce. Tibia to na prawdę wspaniała gra, a jej twórcy przygotowali dla nas wiele przygód. Nie zdradzę wam tej najlepszej, bo jest na co czekać (ok.3h), ale warto
Edit:
Test Server dla Facc'ów możecie dodać do działu "Mity o Tibii".
@down
Ej sorry, ale nie ma za co, poza tym mnie nie interesuje ile ci zajmuje wbicie na OTS'a.