Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2006, 16:14   #3572
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Holu@
Zrobiłeś tutora gratuluje ale skąd mam wiedzieć że ci ktoś znajomy nie wypełnił wiem nie ma pewności. To że będziesz grać na Silverze to mam to w dupie. Z Hydraulikiem się przyznaliśmy żeby wtedy wszystko nie poszło na Rycka. To że moja postać ma już ponad rok i nie ma zbyt wysokiego lvl i skilli to nie znaczy że jestem noobem. Ja gram według własnego uznania i gram sobie na spokojnie. Jeśli chodzi o jakieś hunty w Tibi jakie mogę dostać to mam gdzieś tak samo jak bym miał hacka to po prostu mi to lata bo znam dużo ciekawszych gier od Tibi.
Dla mnie Tibia jest po prostu dobrą zabawą i w pewnym sensie komunikatorem i miejscem w którym można poznać wielu ludzi.
A Kretynem mnie nie nazywaj bo powiem ci tak jak ty mi kiedyś powiedziałeś "Nie znasz mnie więc na mój temat się nie wypowiadaj". Szkoda że w tej chwili większość osób na tym forum cię tak czci jak jakieś bóstwo którym nie jesteś.
Czy tak nagle ludzie zmienili zdanie o tobie? czy może specjalnie tak grzecznie do ciebie piszą aby jak ja to określam "podlizać się" czyli inaczej mówiąc czyste lizodupstwo!

Widzę że mi grozisz . Myślisz że dalej się ciebie boje jak kiedyś ? Myślisz że nie zdaje sobie z tego sprawy że możesz mnie w każdej chwili wyprzedzić w lvl? Jak tak uważasz to jesteś w błędzie. Sram na to że będziesz grać na Silverze