Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2006, 16:27   #69
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Dziekuje za wasze komenty coz nie sa one dobre ale spodziewalem sie TOTAL MEGA Zbesztania widac tylko ze ****oz sie przyczepil do mojego wygladu (dzieki ty ladniejszy nie jestes ) A i Retfhig of Aldora (sory naprawde nie pamietam twojego nicku) tia z loczkami mi bylo lepiej ;p. Alcor Shake wiesz szczerze twoje prosby sie spelnily mam zlamany kregosłup i sie zastanawiam czy cie podac do sadu , na szczescie kregoslup jest lekko zlamany (niestety wózek na 1 rok). Ja zycze naprawde z calego swojego serca by twoją matkę zabito (przeciez to samo??? co mi zyczyles?). Acha i co do elytarnych sznurowadeł hahaha xD wiedzialem ze dzieci neo i dzieci Tibi to rozbawi mnie tez to rozbawilo jak skrecalem filmik . Jedynie co to dziekuje "Que I janek@" ktory skomentowal moj film i pokazal tym roznym S"c"hadowsom i innym Alcor Shakeom ze są n00bki :*. Dzieki za komenty rehabilitacja troche potrwa no nic... troche plakalem bo naprawde nie wiecie jak to jest teraz lezec i patrzec na monitor oddalony o 2 metry a ty nie czujesz juz ani swoich rąk, ani nóg... kvwa :-(. Bye Bye i dziekuje Alcorowi za zyczenia , nie ma to jak na swieta sie zajebac...
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...

Ostatnio edytowany przez Rohen - 12-12-2006 o 16:31.
Rohen jest offline   Odpowiedz z Cytatem