Nom swietna robota nikt lepszego poradnika chyba niezrobil prawie wszystko bylo ujete, "prawie" poniewaz pisales ten poradnik pod katem mieszkancow venore, oczywiscie mi to nie przeszkadza no ale sa ludzie ktorzy zaczynaja w to grac i nie wiedza co to jest wogole to Venore

Czytajac to co napisales o pvp knighta ialem wrazenie jak by knight nie mial co robic w pvp trzeba bylo napisac na pocieszenie ze mimo to ze knight nie wali po te 1000hp tak jak mage z wyzszym lvl (z UE) to jednak knight ma najwieszke szanse zeby przezyc takie cos oraz mogles to ujac ze 1,2 a jak dobrze grasz to i 3 sorce beda mialy problemy z ubieciem jednego malutkiego knighta co w przypadku random pk daje ci duza przewaga nad innymi klasami.
Napisales ze majac 20-25 lvl mozena zaczac lazic na elfy ale tutaj nie moge sie z toba zgodzic poniewaz wiele godzina na exp tam poswiecilem i wydaje mi sie ze dla knighta z 20 lvl 2 scouty moga byc juz problemem poniewaz uciekaja a niestety pojedynczych respow jest tam neiwiele wiekszosc to takie gdzie jest pelno zwyklych elfow ktore czesto blokuja przejscia do scoutow co sprawia duze problemy. Sam na 20 lvl tam nei chodzilem wiec moze sie myle

.
Hmmm co tam jeszcze by tu skrytykowac >

Aha skile wydaje mi sie ze przesada 20 lvl i 65/65 no ale tak jak napisales to tylko twoja propozycja jesli ty takie wbiles to gratuluje wytrwalosci ja nie dalem rady :>. Chyba ze na monku kiedy to na caly dizen sie zostawialo :> nie trzeba bylo sie martwic o to czy juz potwor zginal czy nie :>
No i mogles wspomniec cos o DC ktora jest wydaje mi sie dobrym expem dla knighta oczywisice lazi tam sporo osob ale nie wydaje mi sie zeby na rotach przy venore bylo pusto. :>
Ok starczy krytyki.
Mimo tego co napisalem wczesniej jest to najlepszy poradnik jaki widzialem rzuca sie w oczy ze autor nie jest jakims Newbie a kims kto ma jako takie doswiadczenie w grze knightem.
Ps: Co do tego ze axe jest ciezszy od sworda to zgadzam sie z autorem poniewaz nei mozemy porwonywac 2 wyjatkow nawet jesli to sa bronie ktore knight glownie uzywa (czy jakos tak, nie wiedizalem jak dobrze to ujac)
Ps2:Jesli orientujesz sie w grze inna profesja rownie dobrze jak w grze knightem prosze o poradnik innych klas, ktory na pewno pomoze mniej doswiadczonym graczom :> tak jak ten z pewnoscia pomoze.

10/10