Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ballor Lurt
Po I to miłego zabijania szczura z fista na 1 lvlu. Nie chodzi tu o zależność względem broni, tylko o to że masz mało życia. No ale niby masz life fluidy. Po II zakładając że obydwie mają taki sam fist fighting to wyniki będą takie same.
|
Ja nadal zostane przy mojej teorii że lvl ma wpływ na hity
Cytuj:
Ta formuła może nie jest potrzebna, ale jak dla mnie interesująca. Dla mnie Tibia to nie tylko bezsensowna nawalanka monsterów, dla mnie to też setki, tysiące, miliony tajemnic. I ja, zamiast bić Lvl, wolę czasami usiąść i pomyśleć nad jakąś zagadką. Podobno, żaden quest nie został zamknięty, ewentualnie stał się trudniejszy. Jeśli tak, to czemu nie stać się kolejnym posiadaczem rare itemów? Jakieś przeszkody? Wg mnie znajomość angielskiego w stopniu podstawowym, ew średnim i umiejętności logicznego myślenia, kojarzenia faktów i odrobina umysłu Sherlocka Holmesa (=])w zupełności wystarczą. Wszakże lvl także jest potrzebny, bo sam się przekonałem że często nie jest łatwo dojść choćby do jakiejś książki, nie korzystając z "solucji" typu tych na erig.net . No i kumple są potrzebni jak cholera ;p
|
Hymm... jasne, mi też nie zależy tylko na masakrze potworów i o to żeby miec xxx level, tez lubie zagadki, ale jak na mnie próba odgadnięcia formuły hitów jest bezsensu, wogle nie wiąże się z fabułą gry, no i nie znajdziesz o tym żadnych informacji w książkach w Tibii