Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2006, 23:42   #1
Longaar
Użytkownik Forum

Longaar's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Longaar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
Domyślny Świąteczny Update i repawn dla FACC

Dużo osób nie ma PACC'a i pewnie interesuje sie co nowy update wniesie na facc land. Temat założyłem żeby każdy kto znajdzie coś ciekawego mógł powiedzieć o tym innym.
Przechodziłęm dzisiaj obok Kazordoon i zauważyłem schody których wcześniej nie było, wchodze do góry a tu coś w rodzaju małego smoka - Wivern, a nawet 3 na raz. Potwór udeża z poison wave i może jak to w przypadku Banshee... "śpiewa piosenki" - w skrócie wali z nutek xD Obrażenia nie są takie duże - kiedy zatruje to poison kasuje od 15hp w dól przez jakiś czas. Ma sporo hp bo ku mojemu zdziwieniu na tak słaby atak po energy wave ponad 400 spał dopiero na żółte hp drugi raz i dead więc myśle że ma około 800hp. Expa w granicach 500 nie liczyłem bo miałem podzielone między mnie i kumpla. Loot... jak narazie wypadły nam Dragon Hamy i 0-4gp.
Dokładnie Wiverny znajdują się na północ od jaskini ze Smokiem tej najbliżej na wschód od kazo.
Potem udałem się w stronę Orc Land. I tam przy wejściu na górze dwu poziomowej znowu one. Na pierwszym piętrze około 4-5 na raz, na drugim 2.
Jutro troszke na nich posiedze zobacze co z nich leci więcej oprócz w.w. loota.

Kolejna ciekawostka to Carrion Wormy w podziemiach Kazordoon - wcześniej ich nie było

Jeżeli wiecie coś o nowym respie w jakimś miejscu na FACC Landzie piszcie

Aha w razie niedomówień temat o wivernach już istnieje ale mi nie chodzi tutaj o nie tylko o nowy resp na facc landzie, więc prosze bez przygrywek.
Jeżeli nic więcej nowego nie ma to close topic.

Ostatnio edytowany przez Longaar - 15-12-2006 o 22:52.
Longaar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.