Ja mam jakies "prorocze" sny... Dokonca ja ich nie pamietam, ale odnosze wrazenie, ze np. spyrek juz pisalem :/.
Co do tych swiadomych snow to jest latwe, ale zalezy jakie to maja byc sny... (maga byc bez wplywu lub z)
Myslalem o jednej rzeczy przed snem i to bylo tylko jeden problem... nie moglem zmieniac tematu. Mialem kilka takich realistycznych snow :
1: Mialem 7 lat. Snilo mi sie, ze ide przez rzeke z rodzinka. Ale nie bo dexster(z CN) musial wynalesc bome, ktora upuscil mi pod nosem i aghh.. Naprawde mie to bolalo =o
2. 12 lat
Podobala mi sie jedna dzieczyna z klasy. i w tedy w jednym z snow bum kochalem sie z nia w wannie. (ale to bylo realistyczneee)
3. KIlka tygodi temu.
Snilo mi sie, ze jestem Bogiem

ahh. Jaka to byla fajna zabawa, patrzylem sie z chmurki na swoja klase, ktora walczyla z szkieletami... w dodatku wsztkich (oprucz 5 wybraych osob) zestrzelilem piorunem. XD
P.S.
Choc prubowalem z OBIE'm to mi sie nieudalo... Czulem jak moja dusza uwalnia sie, ale nagle poczulem toztrzesienie i strach. Zobaczylem przerazajaca twarz w zbroi i bialych wlosach o twarzy z wprost z warcrafta 3 frozen throne.. ;/
Kiedy przypominal sobie to ciarki mi przechodza..
Ale po co az takie kroki wykonywac? Poprostu wyobraznia stworz swiat z zamknietymi oczami i masz! Prawda to nie jest sen i nie jest az tak realistyczny, ale przynajmniej latwy XD.