Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hythe
Manderigon Agrius - dla ciekawych, napewno graja nim 2 bracia + ojciec (ale tego pewny nie jestem). Typek jest z mojego miasta i swego czasu chodzilem z nim do 1 szkoly, wiec nie obrzucajcie mnie zaraz, ze jestem noob zazdroszcze itp. poprostu wiem i tyle. Kto nie wierzy - jego problem. Garlerdonem graja 2 typy, Arystosem podobno tez 2, a Mootho to chuj wie, dzieciak majacy cale zycie na ekranie komputera, wiec mozliwe ze gra sam.
Teraz apropo wojny, tak jak to bylo z poprzednimi - wygraja ci, ktorzy beda bardziej oszukiwac, zdradzac kumpli, hackowac innych etc.  pozdro
|
Jesteś wielkim Mądralą , lecz mimo to mocno się mylisz.
Większość popierdułek zawsze patrzy nie na siebie , tylko na innych- tych z wyzszymi lvl'ami.
Teoria o tym ,iż ja i inni mają więcej ownerów , oparta jest na domysłach i nie sprawdzonych informacjach.
Jesli nie zazdrość to co przemawia za tymi słowami ?
Przez Tibie I Manderigona Dostałem <Nkl> w szkole, Powiedz mi który ojciec pozwoliłby na to i jeszcze by w tym uczestniczył?(i bił lvl

)
Sprostowanie odnośnie Brata czyli 2 ownera Wg. ciebie name: Boltos
To jest postać mojego brata.
Uważam to za wystarczający Komentarz - Kto chce niech sie do tego odniesie tak jak mu sie podoba.
Pozdrawiam wszystkich Graczy na kyrze i noobów też