Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Rhu
Nie wymyslaj, ze kiedys mowilem, ze mam lagi poniewaz ja nigdy nie mam chyba, ze serv laguje to wtedy wszyscy maja, a ty zajebiscie sie zlozyles na hydrach nigdy nie zapomne nie uzyles ani 1 stone skina ani m walla, zeby zablokowac droge sdkow i ty masz miec pvp?
Jestem jedna z nie wielu osob ktora nie kampila w trapie (chyba, ze po zabiciu kogos z ekipa) hahaha, nie przypominam sobie zadnej akcji zebym siedzial w jakims trapie lub sie wylogowal wiec nie wkrecaj.
Teraz zobaczymy cwaniaczku kto bedzie kampil pz hahahahahah, jak byles w dofie to caly czas kampiles w wanted tez sobie nie przypominam zebys czyms blysnal, teraz ty bedziesz chronil swoje smieci w dp ktore nakradles przez calom twoja gre na azurze.
Szkoda, ze wykasowales te liscie marihuany z twojej rl foty po tym ajk cie zjechalem smieciu bo by sie all posmiali z ciebie pozerze  a my nadal czekamy az zrobisz sobie fotke z dziewczyna bo nikt ci nie wierzy klamczuszku, ze to twoja dupa.
|
HuahuahahHA xD Wpadnij do Poznania jak bede jechal, zabieram Pauline ze sobą ; ) . To ze jestes nieudacznikiem i nie potrafisz sobie znalezc kobiety to nie moja wina słonko :*. A ty czyms zablysles w tej wojnie? Ilością dedów? : )
Wogóle nie mam zamiaru campic w dp : ) wole poexpic : ). :***