Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
Nie koniecznie. Tibia jest forma rozrywki. Kazdy gra w nia tyle czasu ile moze. A wbrew pozorom na studiach ma sie wiecej czasu wolnego niz w np gimnazjum, czy liceum  (oczywiscie sa wyjatki  )
A poza tym to wlasnie tacy ludzie sa najbardziej godni szacunku w Tibii. Przyznasz, ze czlowiek studiujacy (a wiec z zalozenia przynajmniej troche inteligetny) to lepszy kompan do Tibii, niz 13-latek, ktory gra w Tibie bedac na wagarach i bije jak najwyzszy lvl, zeby pokazac swoim 15-letnim kumplom kto tu rzadzi. 
|
Rozrywka a granie w to godzinami to roznica. Mam brata studenta chemii, on albo jest na zajeciach albo sie uczy w domu, nie ma czasu na zadne granie bo wieczorami woli isc na piwo albo z laska gdzies. Granie w tibie na studiach to dla mnie jakas skaza. Chyba sie na nie idzie po to, zeby sie uczyc a nie grac w jakas smieszna gre. Bo jesli w tym bylby chociaz gram ambicji albo sensu to rozumiem ale skoro tu starczy mnie dobrego bota i juz nic nie musisz robic zeby miec lvl. Juz sam sposob obchodzenia sie z graczami (pacc i facc) mnie odpycha, a nazwa cipsoft to mi sie kojarzy z polskimi politykami - taka sama banda kretynow trzepiacych wielki hajs