Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2006, 19:41   #31
mychacz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 10
Skille: 40/30
Poziom mag.: 1
mychacz ma numer GG 3870638
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zarandiel Pokaż post
@up
Zaprawdę inteligenty człowiek... Potwór nawalający po 30-40 dla rookgaardowych normalnych ludzi czyli 1-8 lvl, weź się człowieku zastanów co ty mówisz. Dodatkowo tam się respi przecież 5 minosów, dla np. 6 lvla nawet z LF'ami jest to trudne do przeżycia, a kto nosi LFy jak normalnie przechodzi rooka. Weź się zastanów co chcesz napisać, potem przelej to na forum.

hah good joke
daj mi 5 lvl, dużo food, eq {chain arm, viking helmet, katanke/mace/hatcheta, leather legi, plate shield} i pełny resp rozwale na luziku i weś mnie nie denerwuj chłopie... xD Po co tam są krzesła i skrzynki? ;>

Wracając do tematu, idąc szerszą ekipą da sie go rozwalić, ale można też iść jako kilku rookslayerów i też no problem -.^ Wszystko zależy od doświadczenia, nie chce mi sie co prawda wierzyć żeby on był na stałe dodany tak jak juz ktoś tu napisał bo to byłoby za duże utrudnienie, tak jakby na deserta dodać draga w final room ;> A jako taki respik raz na jakiś czas to fajnie, może wypadnie kluczyk do roomu obok i przejście do teleportu
mychacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem