Całkiem nieźle, właśnie o to mi chodziło żebyście sami zaczeli i potem kontynuowali, chciałem zobaczyć w jakim kierunku to się rozwinie.
@Vicious Phoenix:
Myślisz, że nie jestem na tyle dojżały by o tym porozmawiać ? Powiec mi więc jaki jest wiek, w którym mógł bym zacząć. Co ?
Na obozie na tych wakacjach miałem wielu kolesi i przyjaciół o 3 lata starszych i rozmawiało się z nimi na takie tematy całkiem normalnie.
Najgorsze jest to, że jeden za wszystkich, wszyscy za jednego - niektórzy chłopacy w moim wieku są dużo mniej rozwinięci jeżeli o to chodzi - niektórych oceniam nawet na 4 lata zacofania, (ja zachwywałem się tak jak oni 4 lata temu) oni nigdy nie myśleli na poważnie nawet o chodzeniu z jakąś dziewczyną. No chyba, że ja tu jestem wyjątkiem i dorosłem poprostu szybciej niż oni.
@Topic:
Sex jest dla mnie czymś co chciał bym przeżyć z dziewczyną, którą kocham i chciał bym jej to udowodnić. Ze względu na wiek nigdy tego nie robiłem, ale naprawde, znam osoby, które mimo iż są starsze to są zacofane jeżeli chodzi o te sprawy, rozmawia się z nimi jak z jakimiś dziećmi.