Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rhu
Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty  Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut
|
nie wiesz dlaczego ludzie nazywaja Cie zlodziejem? a wiesz moze czym zlodziej sie zajmuje? tak, tak - KRADNIE! a jesli pomimo przyznania sie, ze okradles KUMPLA dziwi Cie zachowanie innych w stosunku do Ciebie, to moze zeby bylo jasniej powinni Cie nazywac "kradziejem"? slowo blizsze do "krasc"/"okradac" i mimo iz oznacza to samo co zlodziej to bedzie ci latwiej to zrozumiec.
btw: mimo iz Gammbler jest moim kumplem, grywamy czasem w noge z ekipa jak wracam do Belchatowa to i tak robienie PA uwazam za lamerstwo (nie wiem czy Gamb dalej to robi, moj brat przestal), nigdy nie oddalem nic nikomu, kiedys Draz chcial mojeg eq jak expilem najtem na slimach, zaczal mnie bic(oczywiscie tylko do red hp), lurowac slimy, zdal sobie sprawe ze musialby mnie zabic zeby cos wyciganac, wiec odszedl,
wiem ze jest masa innych sposobow na zarabianie kasy nie krzywdzac przy tym innych, przeciez Tibia to tylko gra, po co robic sobie tu wrogow jak mozna sie milo zrelaksowac.
Pozdrawiam
Jet