Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2006, 14:49   #632
artur_waw
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draikkanen Pokaż post
A mnie najbardziej denerwują 2 rzeczy. Mianowicie to, że traci się tak wiele przy dedzie oraz to, że w Tibię gra tyle ludzi niedorozwiniętych i niedojrzałych, którzy w ogóle nie powinni korzystać z internetu...
Powiedzmy że straty ponoszone przy deadzie są wysokie ale niejako wliczone w system gry. Jednak w drugiej części zwracasz uwagę na ważną rzecz a mianowicie bardzo młodych graczy którzy może i umieją nabijać levele ale nie bardzo wiedzą/umieją jak się zachowywać.

Kiedyś gdy szukałem Gildii to minęło wiele czasu zanim znalazłem taką ze średnią wieku powyżej 16 lat. Oczywiście nie chce niczego uogólniać ale mnie najbardziej denerwują w wielkim skrócie "dzieci" - nie mają co robić tylko nabijają level(każdemu przyjemność daje co innego), najgorzej jest jak zaczynają udawać że coś znaczą na danym serwerze. Ja osobiście przed ludźmi z najwyższym levelem, skillami itp. nie czuję żadnego respektu gdyż level + skille to tylko czas włożony w ich zdobycie i nic więcej. Natomiast bardzo szanuje ludzi którzy szukają w Tibii czegoś nowego questy/ rare items, zakładają gildie poszukiwaczy. Jakby nie patrzeć Tibia to gra jak każda inna i musi się dostosowywać do potrzeb graczy i niestety z powodu niskiej średniej "wieku" moim zdaniem poziom troszkę opada np. Powstają nowe questy - wszystko wydaje się być fajne tylko dlaczego ich poziom trudności(w sensie logicznym) jest niziutki. Quest na taki przedmiot jak Boots of Waterwalking(możliwe błędy w pisowni) został znaleziony w przciągu 2-3 dni na test serwerze.

Pozdrawiam
  Odpowiedz z Cytatem