Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2006, 13:19   #16
Ikil Sone
Użytkownik forum

Ikil Sone's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ikil Sone
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 46
Poziom mag.: 48
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu Pokaż post
nic konkretnego nie powiedziales ... Ja osobiscie pacc kupilem dopiero od jakiegos 40 lvlu ( minimum 70 dist, zeby sie dalo jakos expic ), zrobilem pare lvli i przestalem grac bo znudzila mnie gra palem, wg mnie jest on nudny Czy tracisz duzo miejscowek ? Tak, jest bardzo duzo dobrych miejscowek na pacc area, ale na facc nie jest ich wcale mniej Zawsze znajdziesz cos wolnego, jak nie ta kopalnia to inna ... Do 20-25 lvlu swietnie sie expi na fibuli ze strzalakami, na pacc wlasciwie to samo tylko na darashi - lepsze respy, wiecej rotow ... Ja bym na twoim miejscu zrobil pare lvli ( do 30 conajmniej ), troche dista i kupic pacc zeby gra byla ciekawsza
"Do 20-25 lvlu swietnie sie expi na fibuli ze strzalakami, na pacc wlasciwie to samo tylko na darashi - lepsze respy, wiecej rotow ... "

Na fibuli dobrze sie expi,ale czy nie sądzisz,że tu troche przesadziłeś?To nie tylko Darashia.Moim zdaniem,jeżeli ktos potrafi grać to nawet pierwszy poziom na Tombie,a innych miejscówek na level 20-30 dla palladyna na pacc...jest sporo o wiele więcej niż na facc.Więc się z Tobą nie zgadzam
Ikil Sone jest offline   Odpowiedz z Cytatem