Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2006, 18:54   #1034
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beriah Pokaż post
Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.
zalecam ci kretynko więcej myślec. nie pisalem tego w strone tematu garlerdona, ze niby nie moze tyle grac czy cos. kierowalem to w strone kogos kto mowil ze nie da sie grac tydzien non stop, to ja powiedziale ze mozna grac tyle na fecie, a nawet więcej. twoj organizm nie jest zdolny do myślenia? po fecie myslisz AZ za dużo, znam takich co biorą codziennie, albo przynajmniej co kilka dni regularnie. ale zeby cos o tym wiedziec trzeba spróbować, a widze wyskakuje mi tu jakiś gówniarz któremu słowo ' feta ' obiło się o uszy

@down

no, skoro tak twierdzisz.

Ostatnio edytowany przez Lenrock - 15-12-2006 o 19:10.
Lenrock jest offline