Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2006, 20:39   #59
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Mi tam nie przeszkadzaja 99x runki, to fajne urozmaicenie tibii, a jaki to rare bedzie.. O tym ze demon teraz juz nie jest najsilniejszym potworem nie nalezy polemizowac, nawet nie wiem czy przy niektorych potworach orshabaal sie nie chowa, chociaz nie jestem pewien,orsh moze 1600+ walnac,a te nowe potwory mysle ze hand of cursed fate ze 1000+ wyciagnie. Undead dragony tez niczego sobie, a juggernaut to tylko duzo hp, hity max 800 tak mi sie zdaje z tego co widzialem na tescie, demon po tym co zsummonowaly cipy na tescie z nowych potworow, byl milym rozluznieniem

Nowy quest jest b trudny, nie ma co plakac ze bramka od 80 lvl i teraz KAZDY 80 LVL BEDZIE MIAL BRON 50 atk TO NIE SPRAWIEDLIWE. Co do tej drogi zycia... Sa ognie ktore odbieraja po 300 hp, jezeli zla profesja wejdziesz w zla droga ktorys tam z kolei ogien zabiera ci 700+ hp ( jak wejdziesz w dobra droge to caly czas 300), nastepny ogien dla zlej profesjii zabiera 1500+ hp, a nastepny 3000++ hp, widac golym okiem ze dmg sie podwaja, wiec imho nastepny odebral by 6000+ hp. 3000 wiem z tego ze 210 ek wlazl tam i padl na strzala Watpie czy ktos sprawdzi next ogien xD. Na PoI sa tez miejsca w ktorych mozna huncic, Destroyer to taki behemoth, lootem tez podobny GS , steel boots(?)... Ogladalem tez filmik jak kolesie sobie tam hunt urzadzili i z Hellfire fighter wypadl mu Demonbone amulet ( lub necklace nie pamietam ) wiec ladnie z nich sie sypie... Dobra juz sie za bardzo rozpisalem cya
boorex jest offline