Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bonnek
"- Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi."
jak juz cos to wybiegl z trapa wraz z dragiem,elite crusher i reszta ludzi z wanted i to tylko z waszej winy ze nie umiecie strapowac drog.
|
od razu widac po tej wypowiedzi ze jestes z gatunku noobow co to pod depo opowiesci wysluchuja i mysla ze widzieli bitwe.
w tej akcji ja i sandra trapnelismy urba m wallami na drodze w ven, wanted zrobilo mas loga i otoczyli nas, na co dof zrobill mas i otoczyl wanted - w ogolnym rozgardiaszu urbowi udalo sie dac loga, za nic mial ze 6 jego gosci tam jest trapnietych i padnie niedlugo - grunt ze on ocalil swoj 180lvl - a cfaniacy jak drago czy elite jak szybko oszacowali ze ich dowodcy zabraklo (draza nie bylo tego dnia) i obadali kto bije a kto jest bity to nawet statku nie opuscili - tak wygladala ta bitwa wiec nie twoz teraz teori nowych skoro nawet tego nie widziales.
a jakie wanted ma fragi? nie lamerskie?
poza bitwa na edron (ktora zreszta zakonczyla sie remisem) jakie ma fragi?
- na pijanym horriganie co zamiast sie ogarnac jak mu mowilismy to zostawil chara afk na demoni i poszedl zygac :S
- na typkach typu adval czy rata miney ktorzy sa w dof ale z walka nic wspolnego nie maja - ale podnosza "morale wanted i statystyke"
jak dla mnie to smierc jest zawsze taka sama - lamerska czy nie - zawsze spada bp/aol i blessy - a to ze wanted zalicza lamerskie z gony to ma dawac swiadectwo o beznadziejnosci dof czy moze ich samych?
tak wogle to wypowiedz zakoncze tym ze mam gdzies wypowiedzi tepo stayerow typu bonnek ktorzy nigdy wojny nie widzieli ale "ogladali filmiki i gadali z urbexem" i mysla ze pozjadali wszystkie rozumy.
mozecie nas nazywac jak chcecie - ale zabijac i tak bedziemy