Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2006, 23:43   #612
Me$z
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filoss Pokaż post
Hmmm... Druida? Mateusz Dragon Wielki ****u. Polski elder druid około 250 lvl najwyższy lvl na Harmonii... .

najpierw naucz się grać póżniej spamój forum tymi tekstami w stylu " Drut to lama " .
Ty jesteś lama . I rozwaliło mnie słowo "spamój", normalnie czysty język noobish
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Firczan_Niszczyciel Pokaż post
Ja preferuje druidów . Knight ma słabe runy leczenia (Exura) Przypuśćmy że niema uhów ihów to jak będzie wracał z bitwy wyskoczy silny potwór to ma deda chyba się nieuleczy exura tyle co druid Przypuśćmy ze mamy knighta 50 level 815 życia, 245 many oraz 1520 capacity . No i może się uleczyć około 10 razy czyli średnio po 25 życia 250 życia za cały pasek many a druid z Obrona magiczną 395 życia, 1295 many oraz 890 capacity No i on ma 1690 życia no i może przywołać 2 blokerów np guardy albo lidery więc większe szanse na przeżycie ma druid i w między czasie może sobie zrobić parę uhów gfb hmm .
Więc IMHO wole druida
Rotfl, normalnie spadłem z krzesła jak to przeczytałem Po pierwsze exura to nie jest runa. Po drugie knight uleczy się i wyjdze z tego cało (ma bardzo dużo hp na tym lvl). A druid, g**no może. Życia ma mało i jak pojawi się w polu widzenia dobry potwór, może w mgnieniu oka paść z racji, że ma mało życia Tak, z tą maną napewno:
-wyleczy się na full z reda,
-postawi dwa summonki,
-zrobi runki.
Dzieciaku, kpisz?!?! Nie zdążył byś blanka wyjąć, a byś sobie w świątyni się zalogował. Taa, aby postawić dwa summonki nie potrzeba 200 many (jak ci się chyba wydaje). Nie przecze, że druid to dobra profesja, ale ty nie wiesz co mówisz... I nadal pewnie tak stoisz przy swoim, że druid lepiej by wyszedł z tego niż knight? Idź się lepiej prześpij

Ostatnio edytowany przez Me$z - 15-12-2006 o 23:45.
Me$z jest offline