Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2004, 16:38   #32
Memuzo
Zbanowany

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym

Memuzo ma numer GG 8365932
Pytanie

Słuchajcie, mam 100 zł w kieszeni, wystarczy już tylko wymienić na dolary, ale jeżeli już będę miał dolary i kartke z numerem REF w łapie i podejde do okienka na poczcie to - pytanie pierwsze - co mam mówić? I czy - pytanie drugie - pracownicy poczty, jeżeli zobaczą, że mam do wysłania pieniądze nie zabiorą sobie ich do kieszeni?

Wcześniej widziałem także, że niektórzy pisali, że wysłali pieniądze do CIPów, ale nie dostali PACCA. Jaka - pytanie trzecie - jest moja pewność, że pieniądze dojdą do CIPów? I ile - pytanie czwarte - będzie trwało czekanie na Premium Account? Tydzień? Bardzo prosze o szczegółowe odpowiedzi, najlepiej tych, którzy już PACCA mają bo będą mogli powiedzieć jak oni to robili. Z góry dziękuję

P.S
A tak przy okazji, to screeny nie działają Wyświetlają się x

Edit: Mam jeszcze jedno i ostatnie pytanie. Jeżeli PACC mi się skończy i chciałbym go przedłużyć, to jak mam to zrobić? Trzeba od nowa wypełniać formularz na www.tibia.com i od nowa wysyłać nowy kod REF i kase - tak jak to sie robiło na początku i jakby sie od nowa chciało mieć PACC?

Ostatnio edytowany przez Memuzo - 30-08-2004 o 16:44.
Memuzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem