Ładne akcje, widać co sie dzieje, ale jakosc..

FPS - 1-3

rozdzielczosc i jakosc kompresji.. niska..
programy uzyte do tworzenia.. dla poczatkujacych

brak efektow specjalnych.. jakichkolwiek (ale lepiej nie uzywac, niz dawac z duzo)
Co do programow to polecam (jesli masz karte ktora wspomaga DirectX9 - tzn. kiedy wlaczysz ~30 klatek i wybierzesz DirectX9 to komp powiniem miec 0-50% obciazenia procesora)
HyperCam - moze trzeba miec szybki komp/dysk, ale jakosc jest taka jak by nie bylo wogole kompresji.. problem - nagralem 30 min akcji i mam 9GB zajete na dysku xD - za to 640x480 i 20-25 klatek (semptron 64 3000+, 512 ram (ddr400), GF6600 256 MB (firmy Palit - badziewie))
Co do montazu to..
Magix Movie Edit Pro 11 - tylko ze trzeba miec >kod rejestracji<, bo inaczej po wprowadzeniu zmian nie mozna zapisac efektow do zadnego formatu oprocz takiego ktory odtwarza jedynie ten program.. zalety: setki efektów, latwe wstawianie efektownych napisow, baardzo latwa zmiana kolorow filmu i kontrastu/jasnosci (tak jak w Endless Shine The Movie - baardzo zolta pustynie ktora swieci uzyskalem w 5 sekund!), w przeciwienstwie do Windows Movie Makera tutaj mozna podgladac efekty wprowadzone na filmie w czasie rzeczywisty (a nie czekac na zaladowanie) tylko, ze tutaj na podgladze mam 5-10 fps

Jak ktos znajdzie klucz aktywacyjny do tego programu to niech mi go wysle w Prywatnej wiadomosci.