Temat: Quaras city
Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2006, 13:33   #8
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@ do wszystkich nie-spoilerów

To co robicie wygląda mniej więcej tak
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ANTY-SPOILER
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SPOILER
SPOIL SPOIL
Po co zaspoilowałeś, że SPOIL SPOIL
Więc sami SPOIL'ujecie.

Jak nie chcecie wiedzieć co się dzieje, to nie czytajcie tylko oglądajcie.
A forum jest od tego, żeby wymieniać opinie. Dla mnie odpowiedzi typu "fajny film, polecam" są gówno warte. Tylko kupa niepotrzebnego spamu. Najczęściej zresztą taki spam widać przy filmach typu "taifunzabijanatestserverzeferumbrassasolo***** "

@ down

Wątpie czy ktoś .rec sprawdza, a jak koleś daje film.rec i po kliknięciu wyskakuje Ci okno "czy jesteś pewien, że chcesz ściągnąć film*****", to nie trzeba mieć zbyt dużego IQ, żeby się domyślić, że coś nie tak. I wtedy najlepiej zareportować topic, a nie przez 10 stron spamować
Cytuj:
KEYLOGGER PLX, ALE NOOB, mysłałeś że ktoś się nabierze?, głupie dziecko NEO
Bo przez to newb klika "nowe posty" wyskakuje mu "super anhilator solo by 100 lvl rookstayer" i widzi, że po minucie jest 50 odpowiedzi, to wchodzi i ściąga. Patrzy, a tu ***** (WOW, nie muszę odpalać Tibicam), a potem kolejny topic "nic nie zrobiłem i mam hacka (PS. dziwne że zawsze mam hacka, jak jakiś film nie działał tego samego dnia)".

@ down

Wiem, że tak nie pisałeś, ale chodzi mi o to, że każdy zrobi we własnym zakresie. Albo 1 post i report, a nie spam.
+
Co do spoilowania, to nie dojdziemy do porozumienia.
Ty nie lubisz spoila, a ja czasem wole przeczytać, czego mam się spodziewać na filmiku.
Jak masz np. "super lukasz dragon hunt", i ściągam 20 MB, żeby zobaczyć jak paladyn żebra na speara, potem idzie na trolle po kolejne speary, kupuje za kase mfa i w 59 minucie idzie na draga, któremu na 2 hity wchodzi....
A tak czytam "ale syf, koleś żebra przed dp na spear, a potem pada jak noob" i mam 20MB mniej do ściągania.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 17-12-2006 o 11:35.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem