-.-
Filmy ktore tutaj spostowalem zostaly sciagniete przez uwaga.. 1000+ osob.. srednio 1 osoba pobrala 2 filmy (niektorzy 1, inni 4). Po pobraniu byly tutaj 2 strony komentarzy, a gdy skonczyl sie transfer to w ciagu 2 dni mam 5 stron i otrzymuje prywatne wiadomosci "co z filmami" , "daj xxx film" itp.
WSZYSTKIE FILMY SĄ TAM GDZIE JE WGRAŁEM! Tak jak obiecywałem nie usunę żadnego. Chyba, że na prośbę autora. Problem jest taki, że za 180zł jakie zapłaciłem za miejsce na filmy otrzymuje tylko 50 GB transferu miesięcznie. Kolejne 50GB bede mial 1 stycznia, ale na razie nie wgram nowych filmów, bo znowu skonczy sie transfer w 3 dni. Teraz po kliknieciu na link bedzie sie pokazywac strona z linkiem do pobrania filmiku i moze w przyszlosci reklamami. Serwis ma byc glownie o filmach TibiCam, a nie *****/.avi :>
Pobranie 1 filmu TibiCam (.rec) kosztuje ~0.06 grosza ( 1MB ), jednego *****/.avi średnio ~6 groszy ( 100MB ). Za reklame na mojej stronie nie mam szans dostac 6 gr, ale 0.06gr jakosc moze sie uda.
Ostatnio edytowany przez Gesior - 17-12-2006 o 15:48.
|