@Up:
Właściwie na każdej miejscówce możemy używać broni dwuręcznej aby przyśpieszyć szybkość expowania.
Równie dobrze na podanych przeze mnie expowiskach z bronią dwuręczną. To wszystko zależy od upodobań. Np. elfy. I tak i tak bedą nam zadawać jakieś ciosy, więc spokojnie możemy używać na nich broni dwuręcznej.
Gra Knightem opiera się na długotrwałym expowaniu na jednej miejscówce i tego nie zmienisz. Ja podałem te na których exp lub zarobek jest największy. Ktoś wcześniej wspominał o DC. Jednak teraz dla low lv wyprawa jest niebezpieczna (dodany resp Gs'a i tarantul), a wcześniej było tam tyle ludzi, że exp był mierny.
Soldy są okupowane przez lowlv sorców. No nic jeżeli znajde chwilę czasu opiszę jeszcze kilka miejsc, tak dla idei poradnika, bo te wspomniane przeze mnie są dla knighta optymalne.
Cytuj:
- ogolnie poradnik dla lvli 1-45
|
Chyba sobie kpisz. Tak jak wspomniałem, życie knighta opiera się na siedzeniu na jednej miejscówce całe wieki. A jeżeli na 45 lv wyciągniesz więcej expa niż na żółwiach czy elfach, z zyskiem większym niż na tych miejscówkach to szczerze ci pogratuluje.