Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah
Jakby nie to, ze w szeregach Unitu był 200+ EK (Garimo), to Unit by tej bitwy nie wygral, zreszta i tak nie wiele brakowalo a Garimo by padl. Kazadum bylo na tej bitwie swietnie zorganizowane i dobrze walczace, padli przeciez Vateriel i Zeal, ale w pewnym momencie (ucieczka) wszystko szlag trafił
Aha i Vateriel padl po 5-10 min ucieczki, a Kazadum bronilo sie godzine (?) na Fibuli.
|
Nie wiem w ile padl Vateriel, ale raczej nie szybko, ale jakby policzyc ile padala 1 osoba z Kazadum, a ile sam jeden Vateriel bity przez cale Kazadum...
Jak ktos chce ta bitwe obejrzec (od momentu kiedy Vateriel loguje sie w Thais depo idzie po SD i leci walczyc na Fibule) to pisac GG 2558115 to dam linka do .rec (tibia 7.6!). Unit wpada na Fibule i robi masakre z Kazadum.. kazadum stoi w maly pokoju i nie moze wyjsc, bo droge blokuj im... ~100 master/druid (low hp) bez manashield! -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ri'Pablo
Można wiedzieć, czy będzie wogóle jeszcze możliwość ściągnięcia stąd tych filmów??
|
Będzie, niestety nie udalo mi sie osiagnac ceny nizszej niz 60gr/1GB, wiec sciaganie bedzie dostepne 1 stycznia lub wczesniej jesli ukoncze strone robic (powoli idzie, ale efekt ma byc powalajacy)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raayden
mam ten film  bardzo dobry jest tylko ze zajumje duzoooo :/ 380mb i nie wiem czy uploadowac mam neo 512  to okolo 1h chyba (o filmie Dancing shadows chyba - gesior)
|
380 MB nie wiem gdzie mozesz wgrac.. na Neo512 (ADSL?) masz wysylanie 128 lub 256 kb/s (ja mam Neo1Mb i wysylanie 256). Z ta predkoscia 380 MB bedziesz wysylal:
256kb/s - minimum ~4 godziny
128kb/s - minimum ~8 godziny
:>
(jak widzicie wgranie tych wszystkich filmow ktore teraz sa zablokowane zajelo mi troche czasu)
Sorry za podwojnego posta.