Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2006, 16:59   #388
Knoland!
Użytkownik Forum

Knoland!'s Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dimi Pokaż post
Ale wy robicie problemy NIECHESZ NIE SCIAGAJ ... niechcesz tego uzywac to nieuzywaj kazdy sciaga to na wlasna odpowiedzialnosc wiec jak juz by mial haka (w co niewieze) to powinien miec pretensje tylko od siebie

Me$z twoje wypowidzem i smiesza jak w dyskusi (klutni?) o bzdet jakim jest hakowanie w grze mozna wyskakiwac z rodzina ... dla mnie NC
ehh dużo to ty do tematu nie wniosłeś -.-'
Oszuści w Tibii zawsze byli i raczej ich nie wyrzucimy.A jak ktoś w tibii oszukuje to może na rl będzie inaczej? Mnie to nie przeszkadza że oni używają botów bo nie chce im się skilować/expić lub poprostu nie umieją.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fluid
Gm'owie mają sposoby na wykrywanie kto używa bota a kto nie więc to różnie się kończy raz banem na pół roku raz na rok a czasami nawet Banem na Ip oszuści już nieoszukają CipSoftu np.na Lunarze nasz polski Gm wziął się do roboty i wszystkim co używali Bota czy jakiegoś Hacka dawał ban więc nima tu co mówić o tym że CipSoft jest Cipowie niemogą tego zwalczyć
No wiesz,jak ktoś stoi i robi runki równo z wartością many,jest zalogowany 24h i nie odpowiada na pytania to nikt sie nie zorientuje.xP

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moddox
Nie czytałem całego tematu bo nie chce mi się słuchać tych głupot o keyach i innych.Ściągacie to na WŁASNĄ odpowiedzialność, dlatego to że twórca tego programu was shackuje to jest wasza wina a nie jego.I przestańcie p*******ć farmazony o tych cheaterach bo większość osób (w tym także baaaardzo duuużo h lvli) korzysta z tego typu programów.Wy serio myślicie, że koleś przez półtora roku zrobi 200 lvl i skile 100/100 grając normalnie, bez cheatów?Zachowujecie się jak dzieci Nie lubicie jak ktoś was wyprzedza w skilach bo cheatuje?To sami cheatujcie a nie płaczecie.To jest problem nie do rozwiązania.Można to porównać do zlikwidowania wszystkich terrorystów na świecie. Mission Impossible!
Dziękuje za uwagę.Miłego dnia.
Mission Impossible to jest znalezienie wiekszego idioty od ciebie.
Najlepiej sobie powiedzieć "Oni tak robią to ja też!" Mniejsze zło? Ja wole zrobić uczciwie ten 50 lvl i być zadowolony. No bo po co być uczciwym,same przeszkody.

Ostatnio edytowany przez Knoland! - 17-12-2006 o 17:17.
Knoland! jest offline   Odpowiedz z Cytatem