A ja nie zaglosowalem i troche ponazekam... Bo nie moge (ogolnie to forum u mnie "troche" sie jebie).
A wiec to "troche" = nie moge przejsc bezposrednio z forum tibia.pl przejsc do topicu bo blad ,po wyslaniu odpowiedzi tez blad ze nie ma takiej strony (ale odpowiedzi sie ukazuja).
Gdzie sa wskazowki w zabijaniu potworkow? Heh? W przygotowaniu troche dlugo juz... (od powstania dzialu... a jak nie masz i nie zamierzasz pisac do danego potworka wskazowek wstaw w miejsce tego "-") daj chociaz jakas prowizorke ,lub czyjes a jak nie to popros kogos o napisanie.
Po za tym owe wskazowki rozjezdzaja tabelke ,nie lepiej dac wskazowki pod tabelka ,latwiej by sie czytalo i tabelka przejrzysta.
Opis czaru Fire ball:
Cytuj:
Bardzo przydatny czar, nie tyle do zabijania, lecz do blokowania potworów typu Giant Spider itp.
|
Od kiedy fire ballem blokuje sie potwory? A tym bardziej GSy? Cos Ci sie pomerdalo z fbomba. Ide szukac jeszcze bledow w czarach ,ogolnie strone jest dobra (przynajmniej dziala ciagle nie tak jak gery i szybciej dziala.).
EDIT:
Wedlug mnie powinno byc jeszcze czy czar jest runniczy (+ jesli tak - jesli nie) i jesli jest to mlvl potrzebny do uzywania.
- Exiva " - 20 many kosztuje
- Magic rope - To chyba dziala jak lina tyle ze musisz stac na tej kropce ,przynajmniej mi tak sie zdaje ze to nie daje "Magiczna lina, dzięki niej będzies zmógł wspiąć się na niedostępne pólki skalne itp."
- Hmm co to jest "Poziom potrzebny do używania " ? Chyba powinno byc "Poziom potrzebny do tworzenia " lub cos w tym stylu bo do uzywania z Mlvl mi sie kojarzy
- Mala literowka przy opisie czaru "Poison field"
- Antidote rune przywraca HP?? (nie uzywalem)
- Energy field zadaje od 55 wzwyz potworowi chyba ze padnie szybiec
- Ultimate Healing nie przywraca czasem w zaleznosci od lvlu? od 250 wzwyz? (chodzi o spontaniczny)
re down: No dobra ide se poczytac forum

po prostu nie mam co robic (trening) tzn nic mi sie nie chce robic

(skopana pogoda :/)