Kontra
Czasami mam wrażenie, że czytam ludzi niewyżytych seksualnie. Zazdrościcie mu po prostu poziomu. Bardziej chciałbym się skupić na ludziach, którzy mówią, że każde dziecko może grac na non - pvp.
Otóż powiem wam, że na takim typie serwerów grają ludzie, którzy nie lubią być zabijani / zabijać. Tylko spokojnie grać wiedząc, że jakiś łajdak mnie nie ograbi. Jemu to wyjdzie na + ( no chyba ze mam zaplecze ), ale mnie to przynosci tylko głupia strate. Raczej powiedziałbym, że na n-pvp grają ludzie, którzy traktują Tibie jako gre, do ktorej można przysiąść bez obawy wbicia (po raz ósmy tego samego) poziomu i chcący iśc z postępem.
Zaraz na pewno usłyszę zdania typu " Światy pvp uczą przetrwania w dzikiej rzeczywistości ", " Tam dopiero wiesz co to jest Tibia ", " Non- pvp są dla ludzi z kompleksami " etc. etc. Po co to komu? Moje życie, pewnie jak i wasze jest juz przepełnione wrażeniami, a jak chcę inną odmiane wrażeń to idę uprawiać sporty i alternatywne sztuki walki.
[mówie tutaj o ludziach 15-16 lat<x ]
Omawiając sprawe techniki walki tzw. - pvp własne.
A jakie niby ma mieć je Mateusz ~ skoro gra na świecie non-pvp?
Czyni go gorszym to, że nie ma żadnego skilla pvp?
Ludzie opamiętajcie się co piszecie. Wbijcie proszę tak pokaźny lvl na takim typie serwera, bo mówicie, że to błachostka. < z kontekstu >
Na non - pvp grają tacy sami ludzie jak na pvp. [
Ofc dla mnie = Notop = sam jest żałosny z powodu tak płytkiego rozumowania sprawy. Wybaczam Ci.
P.S
Czy ten lvl 165 ( czy coś takiego ) to na prawde twój ?
|