Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2006, 08:01   #47
Kic~
Użytkownik Forum

Kic~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Astera
Poziom: 106
Domyślny Kontra

Czasami mam wrażenie, że czytam ludzi niewyżytych seksualnie. Zazdrościcie mu po prostu poziomu. Bardziej chciałbym się skupić na ludziach, którzy mówią, że każde dziecko może grac na non - pvp.
Otóż powiem wam, że na takim typie serwerów grają ludzie, którzy nie lubią być zabijani / zabijać. Tylko spokojnie grać wiedząc, że jakiś łajdak mnie nie ograbi. Jemu to wyjdzie na + ( no chyba ze mam zaplecze ), ale mnie to przynosci tylko głupia strate. Raczej powiedziałbym, że na n-pvp grają ludzie, którzy traktują Tibie jako gre, do ktorej można przysiąść bez obawy wbicia (po raz ósmy tego samego) poziomu i chcący iśc z postępem.
Zaraz na pewno usłyszę zdania typu " Światy pvp uczą przetrwania w dzikiej rzeczywistości ", " Tam dopiero wiesz co to jest Tibia ", " Non- pvp są dla ludzi z kompleksami " etc. etc. Po co to komu? Moje życie, pewnie jak i wasze jest juz przepełnione wrażeniami, a jak chcę inną odmiane wrażeń to idę uprawiać sporty i alternatywne sztuki walki.
[mówie tutaj o ludziach 15-16 lat<x ]

Omawiając sprawe techniki walki tzw. - pvp własne.
A jakie niby ma mieć je Mateusz ~ skoro gra na świecie non-pvp?
Czyni go gorszym to, że nie ma żadnego skilla pvp?
Ludzie opamiętajcie się co piszecie. Wbijcie proszę tak pokaźny lvl na takim typie serwera, bo mówicie, że to błachostka. < z kontekstu >
Na non - pvp grają tacy sami ludzie jak na pvp. [

Ofc dla mnie = Notop = sam jest żałosny z powodu tak płytkiego rozumowania sprawy. Wybaczam Ci.
P.S
Czy ten lvl 165 ( czy coś takiego ) to na prawde twój ?
Kic~ jest offline