@Propan Butan
wszyscy sie ciesza poniewaz nie lubia duskiness... i takze mysle, ze ci co sie ciesza to sa i byli po stronie vision... ale tez podziw ze vision udalo sie TRAPNAC go... bo na open battle nie bylo by szans go zlapac [utani gran hur, bohs, time ring] a co juz trapnac... no ale wkoncu im sie udalo jakos trapnac... widac na filmiku jak taifun caly czas zmienia stone skiny i nawet nie patrzyl co sie dzieje z fire fieldami i ze go przesuwaja
@Xavery
myslisz ze wszyscy w duskiness go kochaja? a czy wy ludziki nie pamietacie jak byla jeszcze tibia 7.5/7.6 to taifun zabijal swoich czlonkow gildi za byle co? to ma byc friend? tu chodzi o to kto ma zostac na serwerze... w co wierze, taifun nie zostanie na serwie bo zostanie glownym celem vision ;d a aberration i duskiness niedlugo beda sie przepisywac do inncyh gildi i beda placic vision by ich nie bili... jeszcze tak bedzie...
@Michal angel
pff... nie widziales na filmiku ze on napisal "70bp uhow jeszcze"? mysle ze nie zdola im sie "narazie" zabic imargama -.- jedynie na titani udalo sie zabic Garimo poprzez "combo ue" wykonane przez Vazz, Latuz i Gaura.. no... jezeli aberration zdola z duskami trapnac imargama to i tak chyba sie wyuha... no coz... pozyjemy, zobaczymy

P
@Mui
watpie zeby taifun przestal wiezyc ze nie padnie... on wiedzial ze Apff bedzie rzucal na niego exura sio "Taif~, a kiedys on rzucalc czar to taifun zmienial stone skiny [zreszta widac ze z sd dostawal po 50~ max] no ale... ssow nie ma, to taifun zalicza glebe
@Senyk
wes... filmik klatkuje sie... poczatek za dlugi.... i muzyka przestarzala -.- kurwa wszyscy zobaczyli filmik jak Astronis robil annihilatora i juz kazdy filmik ma podklad muzyczny the offspring - the kids arent allright -.-
@Supocci
pff... oni chyba "ZARABIAJA" kase poprzez "nocnych polowan"? tak tez kiedys bylo.. pamietam jak Yeetro i Caltus i inni z Sunblade zabijali Duskiness'ow w nocy... loty byly dosyc fajne [pare dsm, c lego itp] no i Yeetro robi to samo co wczesniej, wiem tylko ze zabil z kims Charonsi... mimo to nie chce mi sie przegladac dedow aberration badz duskiness ;p a kasa to juz mniejszy problem, naprawde...
@Reloop
taifun bil po 600+ z sd, a na filmiku widac bylo ze Barles Karste na 129 mial 700+ hp, wiec Taifun mial by go na 1 sd i 1 bursta
omg nie chce mi sie niektorych komentowac tutaj na forum ;p