Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2006, 15:16   #120
BaaDeeN
Użytkownik Forum

BaaDeeN's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: W domu

Stan: Niegrający
Świat: Mokotów
Pergamin

Polak potrafi ... ale Taifun ma chyba slabe pvp bo on tylko stal i nic nierobil tylko go leczyli druidzi jak by pomyslal i by sie zmanasowal do full many i by spam ue zrobil to ja niewiem co by zrobil z tym Vision ... z GeB po 700 to wybaczcie a ue po ile PVP ? 1000+ ... on sie nawet chyba nieleczyl tylko tam widzialem to spamy sio lecialy buha on chyba poszedl na kolacje ( nic nie pisal , nic nierobil ) cyzby mial zamiar sie poddac ? Najbardziej mi sie to podobalo ; Lezysz kurwo ! hah txt warty podziwu cyzby to byl klucz ? wkoncu Ima~ to napisal i zaraz polecialy ostro SDki bardzo ladnie to zrobili. Szczerze mowiac nie szkoda mi tego kolesia, jezeli ta fota duckow to jest prawda to naprawde ma ryj znieksztalcony niema usmiechu nawet bo mu przy tibi one powypadaly. Jeszcze raz ! >> LaDnA AKCja << Teraz CzekaAMy aZ BeDzie pLaAciC ? pfff nieoplaca mu sie padac jak mu spada : 18 Dec 2006 -6,773,792 1 278 351,366,525
no to lepiej zaplacic no nie ?... troche sie rozpisalem.
to screen z jego expa 30 dniowego i jak ladnie kreska spada po wczorajszym wydazeniu : : :: : : : : : : : : :
BaaDeeN jest offline