Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2006, 19:02   #1473
Still Knight
Użytkownik Forum

Still Knight's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarinek Pokaż post
Wroc na OTSa ziomek bo widac ze nie ogarynasz. Petro darł kniape na TSie cały czas zeby go uhali/siowali i jak widac bylo na załączonym obrazku tak sie działo, tyle ze dusk popełniło ten bład ze nie zdownowali imargama. No Ale pozdro nasz plan sie udał. A z tym Ue to tak jak mowie wracaj na OTSa i sobie tam odpalaj ue.

@Pingowania
Nie spingowalismy nikogo bo petro ma Neo i ma zmienne Ip i to jest w cH** zabawy zeby sprawdzac jakie ma w danym momencie, zreszta ja nie ogarniam w tych tematach, fakt jest taki ze nikogo nie pingowalismy a to co napisałem w grze i co widac na filmie to ping ze sprytnego programu zwanego Ventrilo po tym jak taif padl wszyscy wpadli w beke i niedowierzanie co wyrazali ostrym darciem mordy (masakryczne uczucie).

@Wjazdu

To poprosze razy 2 i z posypką. Fenix (Olo) , Patriarch (Szajba) , Old Jitvey wiedzą gdzie mieszkam bo byli u mnie na RL jedli obiadek Etc. Wiec nie ma problemu. Mnie mogą nawet pociąć i spalić ale wątpie zeby tak wyskakiwali na nie swoim terenie. Chyba ze w cały wagon Pretorianów <pozdro> Pozatym Wrocek vs. Gdańk .... Troche smieszne no ale jak ktos lubi to czemu nie.
Jestem z Warszawy
Still Knight jest offline