Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2006, 21:37   #36
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jasiu Bela Pokaż post
Ja to nie rozumiem takich ludzi ktorzy kupują 'wirtualne przedmioty' na np. allegro. To jest Idiotyzm i kretynizm.
-Mój kolega kupil na allegro za 65zł demon shield.Wysłał kase i shielda nie dostał.
-Ten sam kolega kupil za 200zł knighta 62lvl ze skillami 80/70 z 10 crystalkami i dobrym setem i po dwóch dniach muj go zhackowali.

kupno itemkow badza kasy lub postaci na aukcjach internetowych to walenie kasy w bloto.

niegdy nie przepadalem za free itemkami bo wole do wszystkiego dojść sam(no chyba ze nagroda za coś lub odwdzieczenie sie za pomoc )

zamieszczanie aukcji z tibi.. BA! wogle z gier internetowych powinno byc karane lub nie legalne.to moje zdanie xDdzieki za brawa nie trzeba bylo
Trzeba umiec kupowac i dokonywac transakcji. Przedewszystkim trzeba sie zastanowic nad tym czy aukcja jest prawdziwa i czy allegrowicz jest rzetelny. Jak gosc jest frajerem i kupil a nawet nie pomyslal to sie nie dziwie ze go oszukali. Ale skoro juz ... to niech zglosi to na policje Kupowanie na allegro nie jest głupie, to ludzie ktorzy sie nabieraja sa glupi, a sprzedawcy chytrzy i cwani Nie raz kupowalem/sprzedawalem i troche o tym wiem. Napewno nikt nie zwaza na to, ze cipsoft tego zabrania

Pacc jest ryzykowny, bo moga cofnac wplate po kilku miesiacach ... a pozytywy beda dawno wystawione i nic chyba zrobic nie mozesz Jesli chodzi o pacc to polecam cos bardziej oficjalnego, moze drom ?

Twojego kumpla hakneli, bo pewnie mial keyloga, tylko postaci nie stracil bo haker by nic na tym nie zarobil P seta ? Albo gosc kupil postac z wyrobionym rkeyem ( idiot ) i nie wyrobil sobie nowego. Innej mozliwosci nie ma :}

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 18-12-2006 o 21:40.
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem