Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2006, 21:47   #1
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Król 5 filmów .avi/***** rehost - działa! - tylko 1 dzień!

Ściąganie zablokowane - zmienilem haslo do FTP - uruchomie jak zaplace :>
Filmy te same co w poprzednim temacie. Teraz działa, ale tylko do jutra! Prosiłbym wszystkich 'haxorów' o nie hackowanie tego konta (ftp) i nie usuwanie plików. Hasła do głównego konta i tak nie złamiecie, bo jest to kombinacja losowych znaków i cyfr. Prosiłbym też o nie podejmowanie prób, bo nie chciałbym zwrócić uwagi adminów zajmujących sie serverem na ktorym jest moja strona. Kasowanie i upload plików został zablokowany.. prawa plików i folderu 444
UWAGA! Aby pobrać jakikolwiek film kliknij prawy guzik i zapisz jako!
Transfer niestety tylko ~100KB/s, ale dzieki temu osoby na szybszych laczach moga grac w gry i jednoczesnie pobierac pliki filmów
Quake3_The_badge_v.3.0

Wanyn*****

Toxic_Fire*****

Endless_Shine_The_Killing*****

Defender_Life*****

Każdego kto pobierze film prosiłbym o posta w rodzaju "pobralem Toxic_Fire i Quake3.. " <-- informacje ktore sciagneliscie. Jeśli kazdy taka informacje spostuje, bedzie mi duzo latwiej wybrac oferte hostingu odpowiadajaca waszym potrzeba (ilosci sciagniec). Nie mam statystyk ile i czego sciagacie

Prosilbym modow o nie usuwanie tych postow i o zamkniecie poprzedniego tematu ("3 filmy wmv/avi rehost").
Ściąganie zablokowane - zmienilem haslo do FTP - uruchomie jak zaplace :>

Ostatnio edytowany przez Gesior - 19-12-2006 o 23:01.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.