Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Pawlon patriotsi ruszali osoby "kozaczace" ty prowadziles zakonny tryb zycia. Nikomu w droge nie wchodziles itp. Mnie kiedys night Temix i Kenezu zaczeli bic bo mialem skula 50 i 60 lvl biegli za mna jak mialem 85 ;] !!
|
no co ty, raa pkowal az trzeszcalo, i wielu innych tez, night temixa huntowalem razem z trio da jah i solution na lev 40, pamietam on byl chyba 56, i uciekal nam po calym thais, a my go w 5 nie umielsimy dorwac

to byly czasy, albo uh traperzy jak ich huntowalem, haha, nie potrafili mnie zabic a zabijali np yahela 2x czy innych

no ale tak to ejst, chcieli sie bic na moim terenie, thais znalem jak wlasna keiszen, lacznie z kazdym mozliwym uh trapem
pamietam jak raz prawie sie bilem z antonem, gral marokhem i servanto'de(raa po namelocku) jak bili mojego best firenda na guardach, prawie padl bo mu sie uh konczyly, ehh zginalbym za niego bez slowa. zreszta niewiele brakowalo a bylaby walka 2 vs 2 do smierci jednej ze stron

gdzie te czasy... teraz juz nie ma takich ludzi grajacych w tibie, za ktorych bym sie zrookowal :/ no przynajmniej ja takich nei znam.
PS:
i nie pisz ze sie przechwalam, po prostu znam thais bardzo dobrze, zawsze tam mieszkalem i watpie zebym to zmienil.