Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drutec
@Up
Nie ma to jak polizac zadek h-lvl... Czlowieku czy Ty wogole wiesz o czym tu sie mowi?? Czy Ty wiesz ze wlasnie obalono najwiekszego dyktatora/PG'era/sharera w Tibi?? Ty mowisz ze to zaden wyczyn zabic w 10 osob... Moze i tak ale wiesz jak ta akcja musiala byc dlugo dopracowywana, a skoro nie tak trudno to dlaczego nie zrobiono tego wczesniej??... Pograj w Tibie 3+ lata to pogadamy 
|
Hmmm, czemu bym miał się podlizywac? Gram na innym świecie i niezamierzam go zmieniac. Zato ty grasz na Furorze i widac, że chcesz ,, polizac zadek h-lvl'' Z tym obaleniem to bym nie powiedział, bo jak się kogos obali to on już ,, nie wstaje ''. Taifun szybko odrobi lvl i będzie płacz Ima~ i innych. Co do dyktatora/PG'era/sharera, to może Ima~ nim nie jest? Duża większośc h-lvl sharuje, PG'uje.
Taak, trzeba było ta akcję długo dopracowywac - zebrac 10 osób ustawic się w specjalnym miejscu i jakoś zwabic tam Tajfuna ( niewiem jak to było, czy sam tam poszedł czy jak).
Czy ja wymyślam kiedy idę z h-lvl z furory rozwalic 280 ms? Musieli miec powody, dlaczego akurat dzisiaj (tzn wczoraj ), ani ty, ani ja raczej się tego niedowiemy.
Na koniec, w tibie gram ponad 3 lata, ale na ogół nie interesuje się wydarzeniami z Furory.
@up
Ja też tego nie rozumiem, stali i leczyli go, zero innej pomocy...